Hvordan arbejder jeg

Hos mig er terapi en samtale som bygger på gensidig åben dialog, tillid og respekt for det enkelte menneske og dets personlighed, historie og problemer.

Terapien foregår i et afpasset tempo - en psykolog må til alle tider have en evne for timing.
Jeg lægger stor vægt på tryghed og tillid, og terapien er både nænsom og udviklende.

For mig bør terapi være effektiv i forhold til at give dig eller jer redskaber til at opnå:

En større bevidsthed  om hvad der sker i og omkring dig/jer,

En større forståelse  af faktorerne om hvorfor dette sker

Gode og effektive tanke- og handlestrategier  ift.hvad man så kan gøre i den givne situation - en tretrinsraket.

Målet vil være at terapien skal give dig eller jer en personlig udvikling for opnåelse af bedre trivsel og funktion i hverdagen både her og nu og i fremtiden, herunder at kunne bryde vanetænkning og vaneadfærd som ikke er hensigtsmæssig eller som ligefrem skaber og vedligeholder dårlig trivsel og funktion. 


Jeg arbejder hovedsagligt Kognitiv Adfærdsterapeutisk.

Kort fortalt vil jeg i samarbejde med dig/jer arbejde med at udvikle nogle gode og hensigtsmæssige tanke- og handlemønstre, som på en effektiv måde kan smitte positivt af på følelser, kropssymptomer og adfærd/handlinger.


Kognitiv Adfærdsterapi er en videnskabsbaseret terapiform, det vil sige at man i de sidste 30 år har forsket rigtig meget i brugen af metoden i forhold til diverse psykologiske lidelser og problemer. Denne terapeutiske retnings metoder og arbejdsmodeller er fundet aldeles effektive, og fundet at være det bedste terapeutiske bud i forhold til peronlig udvikling og i forhold til en lang række psykiske  problemer og lidelser.

Kognitiv Adfærdsterapi er aldeles velegenet til både børn, unge og voksne. samt ift. til individuel terapi, parterapi, gruppeterapi, familieterapi, coaching, supervision, ledelsesudvikling etc.

Mindfulness og meditation

I mine terapier anvender jeg mindfulness og meditation når det passer ind ift. din eller jeres problematik eller behov.

Jeg har selv mediteret i de sidste10 år.

Jeg er i sin tid uddannet i  Jon Kabat- Zinns og Saki Santorellis Mindfulness baseret stress Reduktion, herunder har jeg været på 1 uges retreat med de to herrer.  Jon Kabat-Zinn er professor i microbiologi og medicin ved University of Massachusetts, hvor han senere grundlagde The Stress Reduction Clinic og senere The Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society. Saki Santorelli er ligeledes professor og har sammen med Jon Kabat-Zinn drevet førnævnte Center for Mindfulness baseret stress reduktion.  Begge har rejst rundt i verden, hvor de har undervist og afholdt kurser. De har begge skrevet en lang række fantastiske lærerige bøger.

 Jeg er tillige uddannet instruktør i Medicinsk Yoga (MediYoga). Det er den svenske læge Gøran Boll som er grundlægger af denne behandlingsform, som er implementeret på de Svenske og Norske sygehuse. Metoden består af flere programmer, herunder også flere forskellige meditationer. Jeg anvender i terapien hovedsageligt den såkaldte meditation: Det lange dybe åndedræt. En meditationsform jeg også anvender selv privat.

Kostvejledning

Jeg er udd. kostvejleder hos Henriette Søvind, og anvender tillige kostvejledning, når det passer ind ift. din eller jeres problematik og behov.


Østerbrogade 2, 2.Th
9400 Nørresundby
Tlf: 20 14 01 42
brittamunkholm@hotmail.com
© 2018 by Psykolog Britta Munkholm · All rights reserved.

Programmeret og hosted af nordicweb